Έντονη απάντηση έδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής στο σχόλιο του Περιστερίου αναφορικά με την παράβαση 8 δευτερολέπτων του Γιάννη Αθηναίου περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για κακό μοντάζ αλλά και προσπάθεια της αθηναϊκής ομάδας να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν.
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ηρακλή και Περιστέρι, με αφορμή τα παράπονα που έχουν οι «κυανόλευκοι» από τη διαιτησία στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ιθύνοντες του Περιστερίου έσπευσαν να απαντήσουν, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από μια επίμαχη φάση του αγώνα προκειμένου να στηρίξουν τη θέση τους, ενώ λίγο αργότερα η ΚΑΕ Ηρακλής απάντησε και πάλι μέσω social media σε έντονο ύφος.

Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν στη σχετική δημοσίευση: «Θα χρειαστεί να κόψετε καμιά 12 ακόμη φάσεις φίλοι του Περιστερίου για να δικαιολογήσετε αυτά και αυτούς που είδε όλη η Ελλάδα! Μπορεί και 13…

ΥΓ.: Δεν κάνατε και καλό μοντάζ, η μπάλα είναι πίσω απ’ το κέντρο και ο Γιάννης μπροστά… Καλή συνέχεια, η Ελλάδα ξέρει… Δυστυχώς…».