Λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με το Περιστέρι bwin (28/1, 16:00) για τη 14η αγωνιστική της Basket League, η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως θα βραβεύσει τον άλλοτε μεγάλο αρχηγό της Νίκο Ζήση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Τιμάμε τον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ!

Όπως γράψαμε και στις 28 Ιουνίου 2021 και στο αθλητικό του “αντίο” στα γήπεδα “η καρμική σχέση του” με τη μοναδική “πρωταθληματική” ελληνική ομάδα, της οποίας φόρεσε τη φανέλα της, συνιστά, την πεμπτουσία της καριέρας του. Ένιωσε την ΑΕΚ “σπίτι του”, στο “σπίτι του” αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του. Όμως, θα ήθελε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ΑΕΚ σ’ ένα γεμάτο με κόσμο γήπεδο, αλλά η καταραμένη πανδημία τού στέρησε την εικόνα, που είχε φιλοτεχνήσει στο τετράγωνο μυαλό του.
Οι φίλοι της ΑΕΚ, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποδώσουν τα εύσημα στον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ των τροπαίων και του ήθους. Στον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ της καρδιάς τους, που φόρεσε δικαίως και το περιβραχιόνιο του Αρχηγού της “Βασίλισσας”.
Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, στις 16:00, στα Άνω Λιόσια…

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC θα βραβεύσει τον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ, πριν από την έναρξη της κομβικής αναμέτρησης με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.
Καθήκον μας να γεμίσουμε το ΣΠΙΤΙ μας, το Olympic Hall, και όλοι μαζί να τιμήσουμε τον νυν General Manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, όπως του αξίζει.
9 Ιουνίου 2021… Μικρός Τελικός με Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. 75 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αντικαταστάθηκε (από τον Βαγγέλη Αγγέλου) για να χειροκροτηθεί από τους λίγους. Από συναθλητές και αντιπάλους…

Το Σάββατο… “Ήγγικεν η ώρα” για να τον χειροκροτήσουν για όλα όσα προσέφερε ΚΑΙ οι οπαδοί της ΑΕΚ, που τον λάτρεψαν και τους λάτρεψε…
ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ, σε περιμένουμε…».