Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τη δική της εκδοχή στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού για υβριστική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά το τέλος του game 2 των τελικών της Basket League.
Νωρίτερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε τον Γιώργο Μπαρζώκα για υβριστική συμπεριφορά απέναντι στους φιλάθλους και τους ανθρώπους του Τριφυλλιού κατά την έξοδο του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πλευρά τους έδωσαν την δική τους εξήγηση για την συμπεριφορά του Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είπε σε φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι.

«Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη.

Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ.Μπαρτζωκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Φτάνει με τα ψέματα», ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.