Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενημέρωσε πως υπήρξαν 4 συλλήψεις στο περιστατικό με την φραστική επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού, κατά την είσοδό τους στο ΣΕΦ.

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR κατά την άφιξή του στο ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (13/6). Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν να εφαρμοστούν τα ίδια αυστηρά μέτρα και στο Game 5.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο”.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν προχώρησε σε μηνύσεις κατά των ατόμων που προσήχθησαν για τη φραστική επίθεση.