Το 87-81 σήμανε κι επίσημα με θύτη την ΑΕΚ  σήμανε και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Η«ασπρόμαυρη» ΚΑΕ μέσω δημοσίευσης στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη στήριξη παρότι δεν κατάφεραν να είναι κοντά της, αλλά και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος που όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «υπερέβαλλαν εαυτούς».

Ακόμα, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν τη δική τους υπόσχεση για το μέλλον, τονίζοντας πως με πρωταρχικό μέλημα την εξυγίανση της ομάδας, θα κάνουν τα πάντα για να φτάσει αυτό το πολύπαθο τμήμα του συλλόγου εκεί που του αρμόζει.

Τέλος, μετά τα τελευταία γεγονότα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τη μεγάλη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου αναφορικά με την διαιτησία, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, υπογράμμισε πως εύχεται να μην χρειαστεί να έρθουν και στο μπάσκετ ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συνοπαδοί μας!
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την απίστευτη στήριξη σας την φετινή χρονιά, στήριξη σε όλα τα επίπεδα και ηθικά και υλικά.
Καταφέραμε όλοι μαζί με την απόλυτα πετυχημένη ΑΜΚ να κάνουμε το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την πρώτη ομάδα λαϊκής βάσης στην Ελλάδα.
Ήσασταν μακριά μας, αλλά σας νιώθαμε πάντα δίπλα μας. Ελπίζουμε του χρόνου να σας έχουμε όλους κοντά μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλο το αγωνιστικό τμήμα με πρωτεργάτη τον κόουτς Αριστείδη Λυκογιάννη και τους βοηθούς του Στάθη Νεραντζάκη και Μπάμπη Καραΐσκο, τον GM Νίκο Σταυρόπουλο, τον TM Μιχάλη Γιαννακίδη καθώς και όλο το Staff της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους παίκτες μας που υπερέβαλλαν εαυτούς, που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και έδειξαν πάθος, σαν αυτό που πρέπει να έχεις όταν φοράς την ασπρόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας με πρώτο στόχο την εξυγίανση, για να να φτάσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξανά εκεί που της αρμόζει.
ΥΓ. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και στο μπάσκετ να φέρουμε ξένους διαιτητές.