Στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Λαύριο αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκαρντ/φόργουορντ του Δικεφάλου: «Είναι μία περίεργη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας έχουν συμβεί πολλά. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε ατυχίες και προβλήματα. Τα αποτελέσματα που έχουμε και η θέση μας στη βαθμολογία, δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν την αξία της ομάδας και τις δυνατότητές της. Και σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι στα καλύτερά της.

Δεν τα παρατάμε όμως, Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θέλουμε όλο αυτό να βγει στο γήπεδο. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στον κόσμο και στους ανθρώπους που είναι συνεχώς δίπλα μας και μας στηρίζουν.

Θέλουμε τη νίκη στο παιχνίδι με το Λαύριο, τη χρειαζόμαστε γιατί θα μας βοηθήσει βαθμολογικά, αλλά και για τη συνέχεια που έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Βλέπουμε όμως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην ώρα του και αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι στο Λαύριο.

Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Να παίξουμε άμυνα, γιατί από εκεί ξεκινούν όλα και να πάρουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση».