Ο Σάββας Καμπερίδης ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στη Λάρισα και τόνισε πως πρέπει να κοιτούν κάθε παιχνίδι, ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αρχικά σχολίασε: «Τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν εκεί. Δεν είχαν την συγκέντρωση όλες τις στιγμές για να έχουμε το σκορ που θέλουμε, όμως χρειάζονται και μεγάλα σουτ. Έχουμε παιδιά με προσωπικότητα. Έδωσαν την ψυχή τους και κερδίσαμε δίκαια»

Ενώ, για την επόμενη μέρα τόνισε: «Η ομάδα έχει τρεις νίκες. Είναι σημαντικό ότι μετά από δύο χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Ο Αρης πρέπει να πορεύεται μέρα με τη μέρα. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να λύσουν όσα περισσότερα μπορούν. Δεν υπάρχει περιθώριο να κοιτάμε πάρα πολύ μακριά. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο, μετά το μεθεπόμενο και ούτε καθεξής. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Ο Μιλόσεβιτς δεν ήταν μαζί μας, ο Ντραγκίσεβιτς τραυματίστηκε. Είναι σημαντικοί παίκτες. Προσπαθούμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να δούμε πώς θα πορευτεί η ομάδα από εδώ και πέρα».