Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε ενόψει Λάρισας και έκανε λόγο για ένα αντίπαλο με επιθετικό ταλέντο, τονίζοντας πως πρέπει να είναι συνεπείς στην άμυνα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (06/03, 17:00, ΕΡΤFLIX), στο «Nick Galis Hall», τη Λάρισα, για τη 16η αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή των «κίτρινων», Σάββα Καμπερίδη, να επισημαίνει πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει μεγάλη συνέπεια στην άμυνα για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι η αρχή μιας δύσκολης και καθοριστικής σημασίας, σειράς αναμετρήσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο, με πολύ ικανούς παίκτες, ειδικά στην περιφέρεια και με μεγάλη ευχέρεια στο τρίποντο (πρώτη σε εύστοχα τρίποντα στο πρωτάθλημα). Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα και να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Στα αγωνιστικά, ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα, με όλους τους παίκτες να ακολουθούν κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα και έτσι οι «κίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις μετά από αρκετό καιρό.