Ο Νίκος Καμπούρης υπογράμμισε πως ο Κολοσσός Ρόδου χρειάζεται την εντός έδρας νίκη επί του Λαυρίου (13/11, 17:00), για να δώσει… ουσιαστική αξία στο διπλό του απέναντι στην ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια φίλοι μου

Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να έχουμε την απόδοση που θέλαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αλλά, παρ’ όλα αυτά με κάποια μεγάλα σουτ και συγκέντρωση στην άμυνα καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Νέα εβδομάδα τώρα και όπως λέμε πάντα, για να μετρήσει η προηγούμενη νίκη που κάναμε, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας αυτή την αγωνιστική. Αντίπαλός μας είναι το Λαύριο, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ενέργειά μας στο ίδιο επίπεδο και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προβλήματα που εμφανίζονται στο παιχνίδι μας, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Παίζουμε στην έδρα μας, οπότε περιμένουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας στο γήπεδό μας για να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Νίκος».