Ο Κώστας Κεραμιδάς σχολίασε τη νίκη επί της Λευκάδας και στάθηκε στη σημασία της, δεδομένων των απουσιών λόγω τραυματισμών.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρ’ όλα αυτά όμως οι «ασπρόμαυρες» κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Λευκάδα.

Αναλυτικά ο Κώστας Κεραμιδάς, δήλωσε:

«Είναι μία μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν έπαιξε η Μακιτάλο, η οποία είχε θέμα με τους κοιλιακούς, στην πορεία η Παυλοπούλου ένιωσε αδιαθεσία αλλά έσφιξε τα δόντια, ενώ και η Καρλάφτη δέχτηκε ένα χτύπημα. Όλα αυτά μας αποσυντόνισαν. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι, και τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε σε ζώνη, η οποία περιόρισε τη Νίκη, κλείσαμε τις παίκτριες-απειλές, και πετύχαμε μία νίκη η οποία μας βάζει ξανά στο πρωτάθλημα, μετά την απώλεια που είχαμε κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου. Αυτή ήταν μία νίκη επανόρθωσης, και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά της η Χρύσα Κιλαζίδου στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα, αλλά τόνισε ότι για τον ΠΑΟΚ ήταν μια σημαντική νίκη.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νίκη Λευκάδας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αντιμετωπίζαμε προβλήματα τραυματισμών αλλά καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Τώρα έχουμε ένα κενό δύο εβδομάδων, το οποίο θα εκμεταλλευτούμε για να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».