Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην οικογένεια του Μίλωνα μετά την νίκη και την άνοδο στην Basket League, που συνάμα τους έδωσε και το πρωτάθλημα στην Elite League.
Ο Μιχάλης Κουρής απένειμε τα εύσημα στον προκάτοχό του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και στους παίκτες του στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Η χαρά μας είναι απέραντη. Μπράβο στα παιδιά, αλλά και στον Νίκο Καραγιάννη που ήταν προπονητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι έφτιαξε αυτή την ομάδα. Τα παιδιά έβγαλαν το πραγματικό τους πρόσωπο, όπως τους ζήτησα. Κάθε μέρα που δουλεύαμε έβλεπα το πάθος στις προπονήσεις και πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας μας. Τις βγάλαμε την κατάλληλη στιγμή. Μπράβο στα παιδιά που κράτησαν τα αποδυτήρια, όλα παίζουν ρόλο σε μια ομάδα μπάσκετ.

Θέλω να πω κι ένα μπράβο στην ΕΟΚ, για όλη τη σεζόν της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και το Final 4. Έχετε πάει σε ένα άλλο επίπεδο, το προϊόν κάθε χρόνο βελτιώνεται. Μπράβο και πάλι στα παιδιά μου, ήταν παλικάρια. Εγώ προσωπικά δεν έκανα κάτι τρομερό, η ομάδα χρειαζόταν ψυχολογία. Βγάλαμε τις δυνατότητες που είχε η ομάδα, δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο με δουλειά ήρθε η επιτυχία. Δεν είμαστε εμείς οι προπονητές που τα κάνουμε όλα, είναι αυτά τα παιδιά που τα δίνουν όλα για να φτάσουμε σε αυτές τις στιγμές. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, πολλοί καλοί ξένοι, πολλοί καλοί προπονητές».

Σπύρος Μοτσενίγος (παίκτης Μίλωνα): «Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι και φορμαρισμένοι εδώ που μετρά πιο πολύ. Είχαμε βάλει στόχο να τελειώσουμε σήμερα τη χρονιά και να είμαστε πρωταθλητές. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, αξίζουν κι αυτοί να είναι στην Α1. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί είμαι στον Μίλωνα από την Γ’ Εθνική. Είναι τεράστιο αυτό που καταφέραμε, είναι ένα όνειρο. Κρατηθήκαμε όλοι μαζί, οι μεταγραφές του Μπράιαντ και του Σκορδίλη μάς βοήθησαν και είναι μεγάλη η χαρά. Κάναμε κοιλιά μέσα στη χρονιά, αλλά μεταξύ μας ήταν μια γροθιά. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο και ξέραμε ότι θα βγει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Σήμερα ήταν η στιγμή μας».

Γιάννης Δημάκος (παίκτης Μίλωνα): «Η σεζόν τελειώνει μαγικά, πολύ όμορφα πραγματικά. Η χαρά είναι τεράστια. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, αρχίσαμε λίγο νωθρά, έπαιξε ρόλο και η αποχή που είχαμε για έναν μήνα, αλλά στη συνέχεια νομίζω πως ήμασταν πολύ ανώτεροι. Υπήρξε ένα όραμα για μένα, όταν ήρθα. Ο στόχος επετεύχθη, πάμε για τον επόμενο».