Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ έφερε… κινητοποίηση στην Κυβέρνηση και πηγές από το Μαξίμου ανέφεραν ότι το ζήτημα είναι διαδικαστικό και πως θα λυθεί άμεσα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξέδωσαν πριν λίγες μέρες ανακοίνωση για το θέμα του ΟΑΚΑ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει άμεσα δράση για να… πέσουν οι τελικές υπογραφές σχετικά με την παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην «πράσινη» ΚΑΕ, που έχει «κολλήσει» αν και αποτελεί εδώ και καιρό νόμο του Ελληνικού Κράτους.

Η αντίδραση ήταν άμεση από την μεριά της Κυβέρνησης και αύριο (5/12) αναμένεται έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το συγκεκριμένο ζήτημα. Επιπρόσθετα, πηγές από κυβερνητικά στελέχη σημείωσαν στην «Livesport» ότι το θέμα είναι «τυπικό, απλά διαδικαστικό» και πως όλα έχουν προχωρήσει ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το πρόβλημα ξεκινά από μία κωλυσιεργία στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το Next Generation EU.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι που… τρέχουν το ζήτημα θορυβήθηκαν από την επίσημη θέση – αντίδραση της ΚΑΕ και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.