Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Παναθηναϊκού, με τον Άρη Λυκογιάννη να αναλύει τα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Με μια μεσημβρινή προπόνηση το Σάββατο (17/04), ο ΠΑΟΚ δούλεψε και τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena (18/04, 17:00).

Τα τεστ covid των μελών του Δικεφάλου ήταν όλα αρνητικά, ενώ η προπόνηση ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση video, για να συνεχιστεί με έμφαση στην τακτική. Απόντες, φυσικά, οι τραυματίες Παπασάβογλου και Μίτρου-Λονγκ.

Σχολιάζοντας την δική του εικόνα για την αναμέτρηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, εξήγησε:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα. Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν στρέψει την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, οπότε θεωρώ ότι θα έρθουν με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και ενεργειακά, αλλά και όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας που πρέπει να δείξουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και το να μην ανοίξουμε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας. Όπως επίσης να έχουμε έλεγχο των ριμπάουντ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από ότι εμείς. Αν καταφέρουμε σε αυτά τα σημεία, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι να είμαστε συνεπείς θα μπορέσουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική και σωστή εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Τέλος, πριν το τζάμπολ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Νίκου Ρασκόπουλου που κηδεύτηκε το Σάββατο (17/04).