Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, σε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην κακή αμυντική παρουσία τον παικτών της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς που οι 50 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι το απαράδεκτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό νομίζω λέει όλη την αλήθεια για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στους προπονητές του, για την πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήρθαν για να κερδίσουν το ματς. Έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, μας άφησαν τα σουτ, ενώ εμείς δεν σουτάραμε καλά.

Φάνηκε ότι μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν είχαμε τα δύο τεσσάρια μας, σήμερα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν στην θέση αυτή. Στα θετικά στοιχεία από το αποψινό ματς, είναι τα 19 ριμπάουντ που πήραμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το κίνητρο των παικτών, τόνισε: «Εννοείται, είναι το πρώτο πράγμα που είπα πριν από το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε κίνητρο. Τους είπα ότι ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Η διαφορά ήταν τεράστια στο πως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο πως παίξαμε στο δεύτερο».