Μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί ο αγώνας (7/10, 17:00) με τη Λάρισα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ιδιαίτερο χαρακτήρα απέκτησε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο πρώτος που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ομάδας στο youtube. «Τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν λόγω του COVID-19 επιβάλλουν την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και για τον λόγο αυτό, δυστυχώς, θα ξεκινήσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια, χωρίς την πολύτιμη συμπαράσταση των φιλάθλων μας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να είναι μαζί μας στο γήπεδο και μας στεναχωρεί πολύ αυτό, ωστόσο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λάρισα, από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το PAOK Sports Arena και εντελώς δωρεάν.

Θα πρέπει να ενημερώσουμε επίσης τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων και του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι εξαιρετικά περιορισμένος ο αριθμός δημοσιογράφων και φωτογράφων που θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λάρισα. Θα δοθεί αυστηρή προτεραιότητα στους έχοντες εργασία, μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων, που πρέπει απαραίτητα να έχουν στείλει σχετικό αίτημα στο press@paokbc.gr μέχρι και την Τρίτη 6/10 στις 17:00», αναφέρει η ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της.