Η ΑΕΚ στρέφει το βλέμμα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό (24/10, 17:15) με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται η ΑΕΚ. Η Ένωση έπειτα από ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League απέναντι στον Ιωνικό στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν”.

Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία όλων στην ομάδα και ταυτόχρονα θα βοηθάει την ομάδα να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό οι προπονήσεις συνεχίζονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον κόουτς Παπαθεοδώρου να κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Το φιλικό του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου βοήθησε ώστε να βγουν συμπεράσματα αλλά και να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα ενόψει πρεμιέρας.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς το απουσιολόγιο ήταν λευκό για ακόμα μια φορά. Η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Παρασκευή με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ.