Ο παίκτης του Ήφαιστου Λήμνου, Σπύρος Μούρτος, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά το blog του Σπύρου Μούρτου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

«Καλησπέρα σε όλους,

Μετράμε αντίστροφα για το τέταρτο παιχνίδι στο “Νίκος Σαμαράς” όπου μέχρι τώρα έχουμε μόνο νίκες και ανυπομονούμε να ζήσουμε ξανά την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας. Η αλήθεια είναι πώς απέναντι μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας Πάτρας. Ένα δυνατό σύνολο με χημεία και πολλές λύσεις, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τ’ αποτελέσματα τα οποία έχει τόσο στην Betshop Basket League όσο και το Basketball Champions League.

Στη διάρκεια της διακοπής είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε, ώστε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και πλέον επιβάλλεται να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα όσο περνούν οι αγώνες. Στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα δεν πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα. Μια στιγμή χαλάρωσης είναι αρκετή για να χάσεις την επαφή με το σκορ, ειδικά όταν απέναντι σου έχεις τέτοιους αντιπάλους και να το πληρώσεις.

Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο στην ομάδα, προκειμένου να δείξουμε πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα σε ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Το επόμενο βήμα είναι να το δείξουμε στην πράξη και φυσικά να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους του Ηφαίστου που θα γεμίσουν στο “σπίτι” μας σε ακόμη ένα παιχνίδι».