Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είχε υπό τον έλεγχό του τον δεύτερο τελικό Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως τα λάθη στο τέλος του στέρησαν τη νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε ότι η νίκη στον δεύτερο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού, όμως τα λάθη στο τέλος τη στέρησαν.

“Δυστυχώς, χάσαμε τον Σάσα Βεζένκοβ από το παιχνίδι, χάσαμε τον Τόμας Γουόκαπ, ήταν εκτός κι ο Κώστας Σλούκας. Παίξαμε με κλειστό ρόστερ, χωρίς πόιντ γκαρντ να κατευθύνει τις επιθέσεις μας. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος”, δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ3.

“Ελέγχαμε το παιχνίδι κι έπρεπε να το κερδίσουμε στο τέλος. Δώσαμε την μπάλα στη φάση του Μουσταφά Φαλ, ο Ματέους Πονίτκα έκανε back step, ενώ έπρεπε να τον οδηγήσουμε έξω. Κάναμε λάθος επιλογές και ο Παναθηναϊκός τις εκμεταλλεύτηκε”.

Τέλος, ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Βεζένκοβ και αποκάλυψε ότι ο ηγέτης των Πειραιωτών είχε φύγει από το γήπεδο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.