Να έχει τον Τόμας Γουόκαπ στη διάθεσή του θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στον Άρη στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Ολυμπιακός παρότι δυσκολεύτηκε, τελικά κέρδισε τον Άρη και με διαφορά, για να κλείσει έτσι νικηφόρα το 2023. Κάτι που φυσικά άρεσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Αυτό που δεν του άρεσε είναι η ξεκούραση που δεν υπάρχει, μιας και έρχεται η διπλή αγωνιστική στην EuroLeague με τον Τόμας Γουόκαπ να τραυματίζεται και να μένει αύριο (1/1) να εξεταστεί η κατάστασή του.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία. Είμαστε ευχαριστημένοι που τόσος κόσμος ήρθε μεσημέρι παραμονής να δείξει συμπαράσταση σε εμάς. Για εμάς ήταν δύσκολο παιχνίδι, γυρίσαμε χθες το απόγευμα, παίξαμε σε λιγότερο από 40 ώρες. Αρκετοί παίκτες ξεκουράστηκαν, χάσαμε και τον Γουόκαπ νωρίς και ελπίζω να μην είναι σοβαρό και να παίξει την Τρίτη. Με αδόκιμες πεντάδες κερδίσαμε τον Άρη.

Η κάθε ομάδα έχει δυνατότητες, ο Άρης είχε μεγάλη υπομονή, έβαλε δύσκολα σουτ. Και στη Θεσσαλονικη κερδίσαμε δύσκολα, ο Άρης παίζει και Ευρώπη παίρνει εικόνες από δύσκολα ματς και έχει πολύ καλό προπονητή».

Για τα παιχνίδια τις μέρες τον εορτών: «Δεν το απολαμβάνω προσωπικά, οι προπονητές θέλουν προπονήσεις, εμείς είχαμε παιχνίδια πίεσης. Απολαμβάνω όμως την ατμόσφαιρα, το μπάσκετ είναι διασκέδαση και το γεγονός ότι παίζουμε αυτές τις μέρες είναι σημαντικό αλλά για εμάς είναι δύσκολο».