Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Τριαντόπουλος, Βόβορας, Παπαπέτρου έδωσαν το σύνθημα για τη νέα εποχή με λόγια που συγκλόνισαν και αποκαλύψεις για την επόμενη μέρα!

Όλα όσα εκπροσωπεί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός εκφράστηκαν σε μια συνέντευξη Τύπου από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πράσινης οικογένειας, που οδηγείται και… επίσημα σε νέα εποχή. Το καινούριο διοικητικό σχήμα του «τριφυλλιού» παρουσίασε το πλάνο της επόμενης σεζόν στο ΟΑΚΑ και άνοιξε τα χαρτιά του για όλα τα θέματα με ρεαλισμό, ατάκες και… αποκαλύψεις.

Σε πρώτη φάση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, παρουσίασε τους ρόλους στη διοίκηση και μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα και τις δύσκολες συνθήκες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σχέση με την Euroleague θα τοποθετηθεί σε πιο ήρεμο και «κλειστό» πλαίσιο.

Από εκεί και πέρα, οι νέοι General Managers, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης εκφράστηκαν με συγκλονιστικά λόγια για τη νέα προσπάθεια και έδωσαν μήνυμα για μάχες με τιμή και περηφάνια, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το οικογενειακό κλίμα και την υγεία σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Στο ίδιο κλίμα και ο Γιώργος Βόβορας. Ο νέος head coach του συλλόγου έβαλε το κίνητρο και την ενέργεια στο κεντρικό «κάδρο» της φιλοσοφίας στο παρκέ, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο πάνελ βρέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι ανυπόμονος για την επόμενη σεζόν και στάθηκε στην παρουσία των Αλβέρτη και Διαμαντίδη, που δημιουργούν θετική αύρα στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!