Η δράση στην Basket League ξεκινάει ξανά και το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Κύμη, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να αναφέρεται στην μεγάλη διακοπή που ίσως επηρεάσει τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Το παιχνίδι με την Κύμη, είναι ένα ματς που μας βρίσκει, έπειτα από μία πάρα πολύ μεγάλη διακοπή. Άρα και μόνο γι΄αυτό το γεγονός είναι πολύ δύσκολο γιατί καμία ομάδα δεν ξέρει πως θα αντιδράσει έπειτα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Κύμη έχει αλλάξει προπονητή και αρκετούς παίκτες. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα απ’αυτή που είχαμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο αλλά και στο Κύπελλο. 

Εμείς είμαστε σε μία περίεργη φάση με αλλαγές και τραυματισμούς. Ευελπιστώ ότι θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας χωρίς να μας επηρεάσει η πολύ μεγάλη διακοπή. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι ο κόσμος δεν θα… επηρεαστεί από το μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημους αγώνες της ομάδας και θα έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει…».