Ο Δημήτρης Αγραβάνης όταν ολοκληρώθηκε το Eurobasket με την εθνική ομάδα, επιθυμούσε να παίξει σε ομάδα Euroleague και το κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός τον κάλεσε άμεσα, αυτός ενημέρωσε το Περιστέρι και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι συνεργάτες του είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό το πρόβλημα στη frontline και με δεδομένο το θέμα που έχει προκύψει λόγω των πολών ξένων στο ρόστερ, οι διαθέσιμες επιλογές του «τριφυλλιού» ήταν πολύ συγκεκριμένες. Ταυτόχρονα, η ανάγκη ενίσχυσης στις θέσεις των ψηλών ήταν επιτακτική.

Ο Αγραβάνης, λοιπόν, είναι ο «εκλεκτός», με στόχο να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, που έκανε καλό Eurobasket με την Εθνική Ομάδα, ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στην Νάπολι και στη συνέχεια πήγε στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη (10,8π. και 5,1ρ. ανά ματς στην Basket League). Βέβαια, όπως δήλωσε ουκ ολίγες φορές, στόχος του ήταν να επιστρέψει στο επίπεδο της Euroleague, πράγμα που θα καταφέρει με την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «πράσινη» ΚΑΕ τα έχει βρει με το Περιστέρι και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Παράλληλα, θα υπάρχει και option στα χέρια του «τριφυλλιού».

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο συμβόλαιο του Αγραβάνη με την ομάδα των δυτικών προαστίων δεν υπήρχε buy out. Όμως, ήταν επιθυμία του διεθνή ψηλού να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να προχωρούν τις διαδικασίες και να πληρώνουν ένα ποσό στην ομάδα του Σπανούλη.