Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δουλεύει πυρετωδώς αυτές τις μέρες προκειμένου να φέρει παίκτη στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός πήρε το “οκ” από τους αδερφούς Αγγελόπουλους και πλέον οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός με την επιλογή του, καθώς ίσως από αυτήν, κριθεί η πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Για να μην παρανοήσετε ο αθλητής, που θα έρθει στον Πειραιά, θα είναι απλά ένας βοηθητικός “κρίκος’ στην ερυθρόλευκη “αλυσίδα” και τίποτα παραπάνω. Μόνο αυτός ο κρίκος ίσως είναι ότι χρειάζεται ο Ολυμπιακός, ώστε ν’απεμπλακεί από τους Σπανούλη και Πρίντεζη, οι οποίοι δεν γίνεται συνέχεια να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες, όμως η  περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε από τους Πειραιώτες, καθώς βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ενώ το γεγονός πως οι Shenzhen Leopards τον αποδέσμευσαν χωρίς δεύτερη σκέψη, λέει πολλά.

Μην περιμένετε ν’ανακοινώσει παίκτη ο Ολυμπιακός αυτή τη βδομάδα, καθώς ο αγώνας με την Βαλένθια είναι αύριο κι εκεί έχει στραφεί η προσοχή όλων. Από το πρωί της Παρασκευής θα γίνει αγώνας δρόμου, για να πραγματοποιηθεί μεταγραφή περιφερειακού παίκτη, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 2 Μαρτίου.