Το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε επισήμως προς την ΚΕΔ αίτημα για την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου, μέσα από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ, προέκυψαν οι τρεις διαιτητές του Game 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Πέτρο Παπαπέτρου, τον Στέφανο Μαγκλογιάννη και τον Γιώργο Θεονά.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ήρθε το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για επανάληψη της διαδικασίας. Οι πράσινοι κατέθεσαν επισήμως το αίτημα προς την ΚΕΔ, επειδή διαπίστωσαν εκ των υστέρων πως τουλάχιστον ένας εκ των διαιτητών του Game 4 του ΣΕΦ είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, μέσω της οποίας έκανε λόγο για δυσφήμηση και για ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται στους τελικούς.

Κατόπιν τούτου, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πήραν την απόφαση να αιτηθούν την επανάληψη της διαδικασίας προκειμένου να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της έλλειψης αμεροληψίας στις αποφάσεις των διαιτητών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.