Δείτε τις δωδεκάδες που επέλεξαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν, για το 2ο παιχνίδι των τελικών της Basket League.
Μετά το break του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ η σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League μεταφέρεται στο ΣΕΦ. Κόκκινοι και πράσινοι είναι έτοιμοι για τη δεύτερη μεταξύ τους μάχη με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στηριχθεί σε αυτούς τους 12: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλη Λούντζη, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργο Τανούλη και Νικόλα Μιλουτίνοβ.
Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του τους εξής 12: Τζέριαν Γκραντ, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Δημήτρη Μωραΐτη, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.