Το νέο, (όπως όλα δείχνουν) πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα έχει πολλή δουλειά με το «καλημέρα», με πρώτη και σημαντικότερη αποστολή, την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει το φάκελο αδειοδότησης του, πλήρη, μέχρι τις 30/6, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση του, στην (υπό σύσταση) ειδική επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Τα χρήματα από τη συμφωνία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο, ειδικά στην αρχή, καθώς επίσης και το αποτέλεσμα των επαφών που έχουν γίνει με επιχειρηματίες της «ασπρόμαυρης» οικογένειας, που έχουν εκφραστεί θετικά για στήριξη στη νέα προσπάθεια.

«Η οικογένεια Σαββίδη παρατηρεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς να εμπλέκεται σε κάτι, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας που υπάρχει τους τελευταίους μήνες, παραμένει ανοικτός». Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Όλοι αυτοί που έχουν ενεργοποιηθεί αυτό το διάστημα για τη επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό που θέλουν, ειδικά σε πρώτη φάση, είναι να «τρέξουν» όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ομάδα και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, να πλησιάσουν τον Γιώργο Σαββίδη.