Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Οικονόμου, στάθηκε στις αιτίες της ήττας του Πανιωνίου και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε αρχικά: «Το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά. Ενώ είχαμε τονίσει ότι ο Άρης σε οδηγεί στο λάθος, δεν ανταποκριθήκαμε. Η πίεση του Άρη έφτασε στο όριο του φάουλ. Δεχθήκαμε πόντους από λάθη και από τα επιθετικά ριμπαόυντ του Άρη. Κάναμε την προσπάθειά μας στο τρίτο δεκάλεπτο, κατεβάσαμε διαφορά, αλλά η δεύτερη τεχνική ποινή Μπέρι μας αποσυντόνισε τελείως για να επιστρέψουμε γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για μας και ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάνανε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο φάνηκε να αφήνουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί έπειτα από την 8η συνεχόμενη ήττα, είπε: «Δεν πέρασε στο μυαλό μου. Αγαπάω πολύ τον Πανιώνιο και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, θα δούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα βελτιώσουν την ομάδα. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ακόμη δύο αλλαγές, έχουμε να διαχειριστούμε και την αλλαγή της έδρας».