Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δέχθηκε κρούση από τη Βενέτσια, όμως η μετακίνηση του θα κριθεί από την απόκτηση ξένου περιφερειακού στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πριν λίγες μέρες αποδέσμευσε τον Ελληνα φόργουορντ με την προοπτική να επαναδιαπραγματευτούν από την αρχή ένα νέο συμβόλαιο αφού με αυτό που είχαν θα έπαιρνε ένα ποσό γύρω στις 250.000 το οποίο κρίθηκε υψηλό από πλευράς ομάδας.

Η Βενέτσια τις τελευταίες μέρες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και η αλήθεια είναι πως η προοπτική του εξωτερικού αρέσει στον 24άχρονο διεθνή.

Ο Ολυμπιακός του έχει ζητήσει να περιμένει αφού το αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή όχι εξαρτάται από τον Αμερικανό που θα αποκτηθεί στην περιφέρεια. Αν ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι «δυαροτριάρι» τότε δεν θα υπάρχει χώρος για τον Χαραλαμπόπουλο. Αν όμως είναι «δυάρι» και δεν… ακουμπάει στο «3» τότε ενδεχομένως να γίνουν νέες συζητήσεις με τον παίκτη.

Το θέμα είναι πως η απόκτηση του ξένου περιφερειακού δεν θα γίνει άμεσα κι έτσι παραμένει άγνωστο αν ο Χαραλαμπόπουλος θέλει να περιμένει ή αν θέλει να κλείσει στην ιταλική ομάδα.