Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και μία… υπόκλιση στους παίκτες του έκλεισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ομιλία του στα αποδυτήρια, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, μέσα στο ΟΑΚΑ.

Πολύ πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παίκτες του για την εκπληκτική σεζόν και μάλιστα στο τέλος έκανε μία βαθιά υπόκλιση.

«Κατά τη γνώμη μου ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εκπληκτικοί συμπαίκτες, εκπληκτικοί παίκτες, εκπληκτική ατμόσφαιρα και χημεία. Παίκτες που ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν. Όλοι έχουν τον εγωισμό τους και κοιτούν την καριέρα τους, αλλά ήμασταν όλοι μαζί και σκεφτόμασταν μόνο την ομάδα. Γι’ αυτό και καταφέραμε πολλά, πραγματοποιώντας μία ιστορική σεζόν, νικώντας τον Παναθηναϊκό. Αυτό αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι αξίζαμε πολλά. Έχετε την εκτίμησή μου και έχετε τον σεβασμό μου (σ.σ. υποκλίθηκε στους παίκτες)», ανέφερε σχετικά στην ομιλία του ο κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» τραγούδησαν το «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», κάνοντας και το ανάλογο… φατούρο στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Δείτε το βίντεο: