Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αιτηθεί τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας όσον αφορά το επίμαχο καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό που επαναλήφθηκε ωστόσο η Ομοσπονδία δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα των «ερυθρόλευκων» μολονότι πλησιάζει η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου στο ΑΣΕΑΔ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, τονίζοντας με σχετική ανακοίνωση πως «το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις», κατηγορώντας ευθέως την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τον ΕΟΚΑΝ ως «υπόλογους για την τελική φάση των playoffs», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Στις τάξεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρουν πως η ΕΟΚ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα των «ερυθρόλευκων» για να πάρουν τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας όσον αφορά τον πρώτο τελικό που κρίθηκε με το επίμαχο καλάθι της Τσάστιτι Ριντ κι εν τέλει επαναλήφθηκε. Υπενθυμίζουν, δε πως η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου στο ΑΣΕΑΔ είναι μέχρι την προσεχή Τρίτη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της Ομοσπονδίας!