Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να δείχνουν τις διαθέσεις τους πριν από το ταξίδι στη Μόσχα, για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Εντυπωσιακό 96% στα δίποντα (27/28).

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου είχε κοινωνικό χαρακτήρα. Οι Πειαιώτες όμως έδειξαν την πρέπουσα σοβαρότητα, λίγες μέρες πριν από το ταξίδι τους στη Μόσχα, για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ και έφτασαν σε μια άνετη νίκη, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μετά από καιρό.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα κατά το οποίο ο Κολοσσός κατάφερε να τους βάλει προβλήματα (24-20). Από τη στιγμή που πάτησαν γκάζι όμως, η κατάσταση απλοποιήθηκε. Σε πρώτη φάση οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (34-22, 13′) και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και κατάφερε να το αυξήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Πειραιώτες σούταραν με το εκπληκτικό 96% στα δίποντα, καθώς μέτρησαν συνολικά 27/28 σουτ δύο πόντων.

Κι όλα αυτά σε μια αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός φρόντισε να δείξει το κοινωνικό πρόσωπό του και να προσφέρει επιταγή στο Νοσοκομείο Αττικόν, μέσω του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκου Λεπενιώτη.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 51-37, 72-56, 95-73.