Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός έβγαλε στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα εισιτήρια για το Game 4 της τελικής σειράς των playoffs της Basket League.

Να θυμίσουμε πως το τρίτο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (11/06, 21:15), ενώ, το τέταρτο ματς στο ΟΑΚΑ θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (15/06, 21:15).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της τελικής φάσης των Playoffs του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 15/6 (21:15).

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.