Η ένταση στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με τους ανθρώπους των Θεσσαλονικιών να μην μένουν καθόλου ευχαριστημένοι από την φιλοξενία.

Τεταμένο ήταν το κλίμα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά από τη λανθασμένη διαιτητική απόφαση για το καλάθι του Λοβ που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Με το σφύριγμα της λήξης δεν άργησε να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τον προπονητής της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη και κάποιους οπαδούς της Ένωσης που βρισκόταν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων προς τα αποδυτήρια, οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να πετούν μπουκάλια προς το μέρος του Θανάση Χατζόπουλου, ενώ λίγο αργότερα και κατά το διάστημα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης περίμενε για να κάνει δηλώσεις τον έβριζαν χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε τα παράπονα των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του, έτσι κι αλλιώς, ταραχώδες παιχνιδιού και κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι έχουν μείνει από τη… φιλοξενία.