Ο Απόλλωνας Τσόχλας μετά από εφτά χρόνια προσφοράς στον ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να εκδίδει ξεχωριστή ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή.

Με μια αναδρομή στην παρουσία του Τσόχλα στον ΠΑΟΚ και την ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θέλησαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» σε έναν αθλητή που τίμησε την φανέλα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Αυτή η όμορφη συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και εξελίχθηκε σε μία δυνατή σχέση, οικογενειακή και πάνω από όλα ανθρώπινη, ολοκληρώθηκε.

Όπως πορευτήκαμε μαζί αυτά τα επτά χρόνια, με τα ίδια ακριβώς συναισθήματα αποχαιρετάμε σήμερα τον Απόλλωνα Τσόχλα

Με τον ίδιο σεβασμό που έδειξε για την ομάδα και την αντιμετώπισε χωρίς δεύτερες σκέψεις στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Η ποιότητα του χαρακτήρα του ανεκτίμητη.

Με το ίδιο πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχνε πάντα, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί με σοβαρό τραυματισμό! Ήταν πάντα εδώ.

Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα Τσόχλα για όλα όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ.

Το μπασκετικό του μυαλό έχει πολλά να δώσει στο άθλημα, όταν θα έρθει η ώρα να ολοκληρώσει την καριέρα του. Καλή συνέχεια, πάντα με υγεία! Εις το επανιδείν.