Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κρατάει τον Τζέιλεν Ράιλι εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι (4/12, 19:15) απέναντι στην Καρδίτσα.

Αντίθετα στη δωδεκάδα θα βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος επέστρεψε στο Δικέφαλο μετά από πέντε χρόνια.

Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει στην Καρδίτσα για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο πρωτάθλημα και στα ασπρόμαυρα μετά από έξι περίπου χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν επιτρέπει στον Τζέιλεν Ράιλι να αγωνιστεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή του. Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπείας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Στην αποστολή της ομάδας μας είναι οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Jordan Sibert, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Nate Renfro».