Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη προσέγγιση στον Μάλκολμ Γκρίφιν για το ζήτημα της ανανέωσης του, όμως η οικονομική απόσταση των δύο πλευρών είναι μεγάλη.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για το φάκελο της αδειοδότησης, καθώς και της απόφασης για την επιστροφή του στο Basketball Champions League, η εβδομάδα αυτή στον ΠΑΟΚ, έχει κάποιες πρώτες επαφές, για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η προσέγγιση του Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο (13,3 πόντοι, 4,3 ασίστ) την περσινή σεζόν.

Βέβαια, είναι άλλα τα δεδομένα που υπήρχαν πέρσι, όταν προέκυψε η συμφωνία των δύο πλευρών και άλλα τα δεδομένα που ισχύουν τώρα. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού, είναι σαφώς περισσότερες και σε πρώτη φάση, υπάρχει σημαντική απόσταση, σε αυτά που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ και σε αυτά που ζητάει η πλευρά του παίκτη.

Στον ΠΑΟΚ έχουν τη διάθεση να τον περιμένουν, η πολύ καλή του σχέση με τον Άρη Λυκογιάννη είναι γνωστή και ίσως στο τέλος, παίξει και το ρόλο της, αλλά στην πρώτη προσέγγιση που έγινε, οι δύο πλευρές ήταν μακριά.

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ: Επέστρεψε η Χατζηχαριστού
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Φαβορί για την Β’ ομάδα ο Βονόρτας