Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας, με τον Δημήτρη Τσαλμπούρη να ανεβάζει ρυθμούς, πλησιάζοντας στην επιστροφή του.

Ο Δημήτρης Τσαλμπούρης, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση του Δικεφάλου ήταν ο Αντώνης Καραγιαννίδης, αφού ο 19χρονο σέντερ του ΠΑΟΚ, δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα και μία τούρτα στο τέλος της προπόνησης για τα γενέθλιά του.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με μία απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (18/4, 17:00) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική στη διάρκεια της προπόνησης, από την οποία απουσίαζαν οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του με την ομάδα.

Ο 19χρονος Αντώνης Καραγιαννίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, με αφορμή τα γενέθλια του. Ο «ρούκι» σέντερ του ΠΑΟΚ δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα και μία τούρτα στο τέλος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (14/4) με διπλή προπόνηση.