Η νίκη επί του Προμηθέα έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην ΚΑΕ, με τους ανθρώπους της να δίνουν αγώνα εντός γηπέδου, αλλά και εκτός με το ζήτημα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» καλούν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια, μέχρι την τελική καταμέτρηση στις 12 Μαρτίου.

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, η ΚΑΕ τονίζει ότι πλέον η ομάδα μετρά περισσότερες νίκες, απ’ ότι ήττες και καλεί τους φίλους του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την προσπάθεια για τη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ:

«Ξεκινάμε την Κυριακή, με τις όμορφες και γεμάτος πάθος στιγμές που ζήσαμε το χθεσινό βράδυ. Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με το οποίο έχουμε πλέον για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν περισσότερες νίκες από ότι ήττες! Θυμόμαστε πως ξεκινήσαμε της σεζόν, αλλά και που ήμασταν πέρσι τέτοια μέρα. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στο τελευταίο μας παιχνίδι πριν την πανδημία! Συνεχίζουμε στις μάχες που έχουμε, εντός αλλά κυρίως εκτός παρκέ! ΗΡΘΕ η ώρα να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και πρέπει να το κάνουμε ΟΛΟΙ μαζικά και δυναμικά! Η καταμέτρηση συνεχίζεται μέχρι τις 12 Μαρτίου…».

«Να περιμένετε το επόμενο παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο»

Σε βίντεο που κοινοποίησε η ΚΑΕ μέσω των λογαριασμών της στα social media, παρουσιάζει τον Άρη Λυκογιάννη και τα λόγια συσπείρωσης που λέει στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. «Δεν υπάρχουν όρια, τα όρια τα βάζετε εσείς. Να περιμένετε τον επόμενο παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο. Η πρόκληση δεν σταματά ποτέ» φαίνεται να λέει μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Δικεφάλου.