Η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει όλο του το… βάρος στον ελληνικό του κορμό. Έτσι και… ολοκληρώνει άμεσα τις υποθέσεις των Βαγγέλη Μαργαρίτη, Λίνου Χρυσικόπουλου και Απόλλωνα Τσόχλα! Τι ισχύει για τους τρεις άσους.

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει ακόμα αρκετό… ψωμί και ο ΠΑΟΚ να έχει μπει στην τελική του ευθεία για τους στόχους του στη Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάνει ήδη τα πρώτα της πλάνα για την επόμενη χρονιά.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να προτείνει νέο, διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ από την πλευρά της διοίκησης έχουν γίνει και όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να μείνει στην Πυλαία και ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Σε ότι αφορά τον Μαργαρίτη, ο 36χρονος ψηλός έδειξε σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν πως αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και έμπειρα «εργαλεία» του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ το γεγονός πως χρίστηκε διεθνής και πως αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής Ελλάδας παρουσιάζει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την αγωνιστική του εικόνα. Το συμβόλαιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έχει έτοιμη μία νέα, διετή πρόταση για τον Μαργαρίτη, η οποία και θα κατατεθεί επίσημα στο επόμενο διάστημα.

Σχετικά με τον Χρυσικόπουλο, ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου που υπέγραψε το 2016 από… σπαστά σε «κλειστά», κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο έμπειρος φόργουορντ έχει δεδομένη συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Παράλληλα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των αποδυτηρίων και του ελληνικού κορμού της ομάδας.

Άλλωστε, ο συγκεκριμένος τομέας βρίσκεται σε πρωταρχικό πλάνο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκίνησε να συμπληρώνει το αγωνιστικό… παζλ της επόμενης σεζόν και ετοιμάζεται να φορτσάρει για τις τελευταίες αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League.