Ο Άγγελος Παπανικολάου πήρε θέση για την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, κάνοντας λόγο για απελευθέρωση από την ομηρία, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: Η σημερινή νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία η μόνη νόμιμη και ισχυρή Διοίκηση της ΕΟΚ είναι η υπάρχουσα απορρίπτοντας τις προσφυγές, σηματοδοτεί την απελευθέρωση από την ομηρία, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Πλέον, από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας η επιχείρηση «Ελευθερία», με αποκλειστικό στόχο τη διεξαγωγή νόμιμων εκλογών, μακριά από παρεμβάσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες, που θα οδηγήσει στην επόμενη μέρα του Ελληνικού Μπάσκετ.

Δεν νομίζω ότι χωρούν άλλα λόγια, παρά ο καθένας μας ν’ ανοίξει την καρδιά και το μυαλό του στην πιο όμορφη γιορτή της χριστιανοσύνης, στην επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Χρόνια πολλά…

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχηθώ στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Γυναικών καλή επιτυχία ενόψει του σημερινού τζάμπολ του FIBA Women’s EuroBasket 2021.

Προηγούμενο άρθροΚγιάερ: “Θα μπούμε στο γήπεδο για Έρικσεν και Δανία” (pic)
Επόμενο άρθροΜανούσος: “Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον”