Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε μετά από την ήττα που υπέστη η ομάδα του στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό σχολιάζοντας το σημερινό παιχνίδι αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας:

“Καλησπέρα και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Για το παιχνίδι δεν έχουμε να κάνουμε πολλά σχόλια. Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά και φανήκαμε καλύτεροι από τις προηγούμενες εμφανίσεις μας. Ωστόσο παίζαμε ενάντια σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα η οποία παρά την ήττα που υπέστη στο παιχνίδι της στην Ευρώπη ήταν ανώτερη. Το θετικό ήταν ότι μπορέσαμε σε αρκετά σημεία να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Ξεχωρίζω το τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στο ποστ και να “τιμωρήσει” με τον Ίαν Βουγιούκα τα λάθη μας. Εκεί το παιχνίδι άνοιξε και ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας. Ευτυχώς κάναμε καλό τελείωμα με καλές άμυνες και επιθέσεις. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε την αντίδρασή μας και αυτό ήταν το ζητούμενο, ότι είμαστε “ζωντανοί” και αντιδράμε ακόμα και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας”.

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ έπειτα από 4 αρνητικές εμφανίσεις θα μπορέσει να επανήλθε με θετικό αποτέλεσμα είπε: “Τίποτα δεν μας φοβίζει αρκεί να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν και πριν. Αυτή δεν είναι η κανονική μας εικόνα, κυρίως με τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε, γεγονός που μας έχει επηρεάσει πολύ. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση αλλά είχαμε και δύσκολα παιχνίδια μέχρι ώρας. Έχουμε υποστεί και μια ήττα που μας έχει “πληγώσει” πάρα πολύ και μας έχει επηρεάσει. Επίσης οι τραυματισμοί των παικτών μας είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Όλα αυτά έχουν αλλοιώσει την εικόνα μας. Επιμένουμε στην σκληρή δουλειά, συγκεντρωμένοι και με θετική ενέργεια”.