Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και σ’ αυτό έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι παίκτες, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αργύρη Πεδουλάκη ο Νίκος Παππάς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού Νικαίας, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει παράλληλα πως για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ομάδα, έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι παίκτες.

«Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα αποτελέσματα που είχαμε νωρίτερα. Είναι μονόδρομος η κατάσταση. Απομακρύνθηκε ένας προπονητής που είναι απόλυτα έντιμος και σοβαρός. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της «Cosmote TV» και πρόσθεσε:

«Για 8 πόντους, αντί να έχουμε μεγαλύτερο ρεκόρ και να είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τρέχουμε. Το μπάσκετ είναι λεπτομέρειες, αυτές φέρνουν ήττες που ίσως δεν έχουν και γυρισμό. Συνεχίζουμε τώρα με τον κόουτς Βόβορα, που είναι επίσης ένας σεβάσμιος προπονητής».