Την τρίτη του διαδοχική νίκη στην Basket League πέτυχε το Περιστέρι, επικρατώντας εύκολα της Καρδίτσας με 77-48για την 6η αγωνιστική. Τρομερό 26-7 επιμέρους σκορ στην τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που έφτασε πλέον το ρεκόρ της στο 3-3, κυριάρχησε από το ξεκίνημα του αγώνα και παρότι επιθετικά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Με αποτελεσματική άμυνα κράτησε χαμηλά την Καρδίτσα, με τους Θεσσαλούς να γνωρίζουν ακόμα μία ήττα (0-6), έχοντας παίξει όλα τα ματς μακριά από την έδρα τους.

Από νωρίς σε διψήφια διαφορά το Περιστέρι

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για πρώτη και τελευταία φορά στο ξεκίνημα του αγώνα (0-2), καθώς στη συνέχεια το Περιστέρι ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο. Πολύ γρήγορα έφτασε το σκοκρ στο 17-3 θέτοντας τον δικό του τόνο και έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 17-10, καθώς η Καρδίτσα μάζεψε λίγο τη διαφορά. Ωστόσο αυτή επανήλθε ξανά σε διψήφια επίπεδα (27-17), με το ημίχρονο να κλείνει στη μέγιστη τιμή έως τότε του +15 (34-19).

Πάτησε το γκάζι στην τέταρτη περίοδο το Περιστέρι

Στην τρίτη περίοδο το Περιστέρι ουσιαστικά διαχειρίστηκε την απόσταση που είχε δημιουργήσει, με την Καρδίτσα να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να επιστρέψει στο ματς. Ούτε καν να κατεβάσει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 51-41. Και στο τέταρτο μέρος ήρθε η κατάρρευση για την Καρδίτσα, που είδε τους γηπεδούχους να πατούν το γκάζι μέχρι… κάτω και τη διαφορά να εκτοξεύεται μέχρι και τους 31 πόντους (77-46)…

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 34-19, 51-41, 77-48