Πολύς ντόρος έγινε για την απουσία του Κώστα Σλούκα από τη φωτογράφιση του Ολυμπιακού με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, όμως η Τζένη Γραβιά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», απάντησε μέσω των social media σε όσους σχολίασαν πως αυτή η κίνηση του Έλληνα γκαρντ δείχνει τις προθέσεις του να αποχωρήσει από τον σύλλογο…

Συγκεκριμένα, η κα. Γραβιά ανέφερε πως η συμμετοχή στη φωτογράφιση για όλα τα μέλη της ομάδας ήταν προαιρετική, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως ο Σλούκας δεν είχε δώσει το «παρών» ούτε στην περσινή τελετή.
Κάπως έτσι λοιπόν, η υπεύθυνη επικοινωνίας των Πειραιωτών… έσβησε τη φωτιά που πήγε να ανάψει στις τάξεις των φιλάθλων αναφορικά με το μέλλον του 33χρονου Έλληνα διεθνή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, με τα πάντα να είναι ανοικτά για την παραμονή του.
«Σε όλους αρέσουν τα σενάρια και η ίντριγκα, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήταν προαιρετική φωτογράφιση για οποία μέλη της ομάδας ήθελαν φωτογραφίες με τις οικογένειες τους. Το ίδιο έγινε και πέρσι και ο Κώστας δεν είχε φωτογραφηθεί ούτε τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμά» της.