Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κολοσσός Ρόδου προχώρησε τις επαφές του με τον Θοδωρή Ζάρα και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη νέα σεζόν.

Αν και άργησε να μπει σε ρυθμό σχεδιασμού, ενόψει της νέας σεζόν, ο Κολοσσός Ρόδου είναι αποφασισμένος να καλύψει τον χαμένο χρόνο, κάνοντας όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές κινήσεις. Ο Ηλίας Καντζούρης, παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως από την ομάδα της Ρόδου, έχει σηκώσει μανίκια και έχει φτιάξει πλάνο για το ρόστερ που θέλει να παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα.

Στον Κολοσσό της νέας σεζόν θέλει να έχει παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και θα του παρέχουν… ασφάλεια εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Και μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν εξ αρχής στο «σμαραγδένιο νησί» ήταν και αυτή του Θοδωρή Ζάρα. Άλλωστε, τόσο η περίπτωση του Ζάρα, όσο και αυτή του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν αυτές που είχαν ξεχωρίσει στη «θαλασσί» λίστα των τελευταίων ημερών.

Ο 32χρονος σουτέρ από τη Θεσσαλονίκη έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και ο Καντζούρης, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στο β’ μισό της περασμένης σεζόν, όχι μόνο τον έβαλε ψηλά στη λίστα του για τη νέα σεζόν, αλλά οι άνθρωποι του Κολοσσού προχώρησαν τις επαφές μαζί του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, σε σημείο ώστε το deal ανάμεσα σε Κολοσσό Ρόδου και Ζάρα να είναι πολύ κοντά. Στην παρούσα φάση, άλλωστε, οι Ροδίτες έχουν το πάνω χέρι για την απόκτησή του, καθώς έχουν «πρεσάρει» αρκετά τον έμπειρο άσο, δείχνοντάς του πόσο τον θέλουν στην ομάδα της νέας σεζόν.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, σε μια υπόθεση που ο Κολοσσός είχε «σημαδέψει» εδώ και αρκετές μέρες και όλα δείχνουν πως