ΛινάρδοςΟ Νίκος Λινάρδος, διευθυντής των ακαδημιών του Πανιωνίου και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, κλήθηκε να σχολιάσει την ενεργοποίηση πρώην συμπαικτών του από την Εθνική του ’87 και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ομοσπονδίας συνεχίζεται και ένας-ένας, πολλοί από τους πρωταγωνιστές της εποποιίας του 1987, ενώνουν τις δυνάμεις του για το καλό του αθλήματος. Η τελευταία δήλωση που χαιρετίζει την συμμετοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο Eurobasket της Αθήνας και του πρωταθλητή κόσμου με την Εθνική εφήβων, ανήκει στον Νίκο Λινάρδο που σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Παρακολουθώντας τα δρώμενα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και τις εξελίξεις στην ομοσπονδία, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω εκπροσώπους της δικής μου γενιάς να βγαίνουν μπροστά κι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Πιο συγκεκριμένα, χαίρομαι που βλέπω να βγαίνουν μπροστά, τον Παναγιώτη Φασούλα, με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες μου στις μικρές Εθνικές ομάδες, τον Φάνη Χριστοδούλου με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στον Πανιώνιο αλλά και τον Μέμο Ιωάννου, με τον οποίο συνυπήρξαμε για πολλά χρόνια στην Εθνική ανδρών. Μεγάλη χαρά, όμως, υποδέχομαι την συμμετοχή στην όλη προσπάθεια και του NBA Ambassador, Ευθύμη Ρεντζιά, οι γνώσεις του οποίου είναι υπερπολύτιμες για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Ελπίζω ότι μετά τις εκλογές, θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία με φόντο την επανεκκίνηση του αγαπημένου μας αθλήματος στο υψηλότερο επίπεδο», ήταν τα λόγια του 56χρονου βετεράνου άσου.