Γεμάτος συγκινήσεις ήταν ο μικρός τελικός του Super Cup ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το τελικό 73-79 είχε την υπογραφή των Νέντοβιτς (21π.) και Παπαπέτρου (15π.), που οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη γοήτρου.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να παίξει αποτελεσματική άμυνα κι εν πολλοίς δεν πήγε άσχημα, όταν στην πεντάδα βρίσκονταν οι Μποχωρίδης, Παπαπέτρου και Φόστερ. Η ΑΕΚ έβρισκε λύσεις στην επίθεσή της, είτε με τον Λοτζέσκι, είτε με τον Ράις, όμως η λειτουργία δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Η είσοδος των Λάνγκφορντ, Ζήση και Μασιούλι συμμάζεψε την κατάσταση για την Ένωση, ενώ ο ΠΑΟ συνέχισε να πληρώνει την μέτρια παρουσία των Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Ρος. Βέβαια το 44-43 δεν έλεγε πολλά, αφού ακόμα είχαμε να θαυμάσουμε 20 λεπτά μπάσκετ.

Το θέαμα ήταν λίγο σκληρό στην τρίτη περίοδο, με τους δύο αντιπάλους να υποπίτπουν σε σωρεία λαθών. Η ΑΕΚ τουλάχιστον είχε υπομονή στο παιχνίδι της, ενώ ο Παναθηναϊκός βιαζόταν και ο Σαν Ρος ξαναγράφω ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Το παρκάρισμά του στον πάγκο ήταν θετικό σημάσια για την ομάδα του, με τον Μποχωρίδη να είναι μεν άστοχος στην επίθεση, όμως να τακτοποιεί το παιχνίδι της ομάδας του. Το 59-59 μετά από 30 λεπτά μας προϊδέαζε για μία μάχη στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός στα επόμενα τρία λεπτά. Έτρεχε, έπαιζε άμυνα και κυρίως διάβαζε τι του έδινε η άμυνα της Ένωσης. Ο Νέντοβιτς ήταν ο κινητήριος μοχλός για τους πράσινους, ενώ και ο όγκαστ έδωσε λύσεις στα καλάθια. Η ΑΕΚ έκανε αβίαστα λάθη και το 61-71 ήταν ενδεικτικό για το τι συνέβαινε στο παρκέ του Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτό συνεχίστηκε και στο τέλος του ματς, όπου ο Λάνγκφορντ έπαιρνε βεβιασμένες προσπάθειες, όμως η κούραση και η ευστροφία των Ράις και Μορίερα, έφεραν το παιχνίδι στο όριο (73-76) με 35 δευτερόλεπτα για το τέλος. Τελικά ένα τρίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου έκρινε τον μικρό τελικό με το 79-73 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-43, 59-59, 73-79