Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στο Eurohoops.net αποκάλυψε ότι η ατάκα του για τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του το 2013, ήταν προϊόν μοντάζ.

Θυμίζουμε, ότι ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού σε ερώτηση εάν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό, είχε πει “αυτό το πράγμα” αναφερόμενος στη φανέλα των “πράσινων”. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο βίντεο που υπάρχει και τον δείχνει να τραγουδά υβριστικό σύνθημα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Τα συγκεκριμένα δύο σκηνικά με έχουν στεναχωρήσει κι εμένα πάρα πολύ, γιατί φάνηκε κάτι κάφρικο και δεν ήταν πραγματικά αυτό που νιώθω. Την πρώτη φορά με πήρε όντως η κάμερα να λέω ένα σύνθημα. Ο κάθε αθλητής έχει τραγουδήσει συνθήματα πολλών ομάδων. Ειδικά αν είναι γεμάτο το γήπεδο. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να τραγουδάω συνθήματα κι άλλων ομάδων. Έτυχε εκείνη την ώρα να με παίρνει η κάμερα. Βγήκε προς τα έξω να βρίζω και είναι άσχημο. Ο,τι και να πει ο κόσμος, το καταλαβαίνω. Πάντα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να είσαι όσο πιο σωστός γίνεται. Δυστυχώς είχα μία άτυχη στιγμή στο συγκεκριμένο.

Δεν ήθελα να πω αυτό το πράγμα επ’ ουδενί. Δηλαδή έχω τραγουδήσει και συνθήματα άλλα. Ο Άρης, για παράδειγμα, έχει συνθήματα που είναι τρομερά και όλοι οι παίκτες της ομάδας τυχαίνει να τα τραγουδάμε στα αποδυτήρια.

Για την εκπομπή, χαίρομαι που μου δίνεις το πάτημα γιατί δεν πρόκειται να απαντούσα ή να έλεγα κάτι. Μου είχαν πει από την ομάδα να πάω. Αποφεύγω να πηγαίνω σε live εκπομπές γιατί είμαι λίγο αυθόρμητος και πολλές φορές λέω πράγματα, τα οποία δεν τα φιλτράρω και βγαίνει κάτι προς τα έξω που δεν ισχύει. Δίκιο έχει ο κόσμος, γιατί ακούστηκε πολύ άσχημα. Επ’ ουδενί δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο.

Είχα κάνει μία εκτενή αναφορά, είχα πει κάποια πράγματα πιο πριν, τα οποία όλα είχαν κοπεί. Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν θα το έκανα αυτό το πράγμα. Κι έκατσα κι ανέφερα όλους τους λόγους: ότι σέβομαι και αγαπάω την ομάδα που ήθελα. Καταρχάς για να το κάνω αυτό θα πρέπει να με θέλει η εκάστοτε ομάδα και ο Παναθηναϊκός είχε τότε 2-3 παικταράδες στη θέση μου. Πήρε και το πρωτάθλημα μετά.

Θα ήμουν αλαζόνας με το να έλεγα μία τόσο άσχημη κουβέντα και να προσέβαλα τον αντίπαλο. Δεν θα το έκανα. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, είχα πει ότι δεν θα το έκανα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους και είχε κοπεί γιατί υπήρχαν κάποιοι φίλαθλοι στο στούντιο. Άναψαν καπνογόνα, κόπηκε η συνέντευξη, την ξαναξεκινήσαμε μετά από 40 λεπτά. Ξανακόπηκε, ξαναξεκινήσαμε… Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν μονταρισμένο. Εγώ ήθελα να πω ότι δεν θα το έκανα αυτό το πράγμα και βγήκε ότι δεν θα το φόραγα αυτό το πράγμα. Ποτέ δεν θα έλεγα τέτοιο πράγμα. Για την κάθε ομάδα, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.