Η Affidea συνεχίζει να στηρίζει τον Προμηθέα Πάτρας και το όνομα της θα δοθεί στην οικογενειακή κερκίδα του “Δημήτριος Τόφαλος”.

Η Affidea, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει τις προσπάθειες του μεγάλου Αθλητικού Οργανισμού που λέγεται Προμηθέας Πάτρας, που σκοράρει τα δικά του τρίποντα στους αγωνιστικούς χώρους έχοντας μόλις κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του. Με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ και την συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στην Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας και το 7DAYS EuroCup, η Affidea δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια της ομάδας του Μάκη Γιατρά και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το εγχείρημα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών.

Η Affidea θα έχει ιδιαίτερη παρουσία στις κερκίδες του «Δημήτριος Τόφαλος», καθώς εκτός από την υποστήριξη της ομάδας, δίνει το όνομά της και στην ιδιαίτερη οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου. Ως σύμμαχος στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση, με προγράμματα υγείας για όλη την οικογένεια, η Affidea θέλει να υπενθυμίσει την αξία της συμμετοχής των πολιτών σε υγιείς δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα.