Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την ιστορική εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λιουμπλιάνα, ορίζοντας γενική είσοδο 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών

Η μεγάλη ώρα για τον Προμηθέα έφτασε! Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, η κεντρική σάλα του “Δημήτρης Τόφαλος” ανοίγει τις πόρτες της ώστε η Πάτρα και ο Προμηθέας να υποδεχθούν έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Η εντός έδρας πρεμιέρα του Προμηθέα στο Basketball Champions League έρχεται απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, την Ολύμπια Λιουμπλιάνας. Η πατρινή ομάδα θέλει να κτίσει πάνω στο διπλό στο Βέλγιο και να διπλασιάσει τις νίκες της, ενώ ο κόσμος της Πάτρας ανυπομονεί να ζήσει την ευρωπαϊκή εμπειρία. Συνεχίζεται, λοιπόν, η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Ο Προμηθέας και η Πάτρα ετοιμάζονται για μια μεγάλη βραδιά, μια φαντασμαγορική ευρωπαϊκή γιορτή του μπάσκετ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.